Accesorii ministrung Sherline

3100 Sistem executie filete strung Sherline

3100

Nou

Disponibil la comanda

934,01 lei

Mai multe detalii

Unul dintre marile avantaje inerente posesiei unui strung este posibilitatea crearii de filete. Multe filete pot fii facute cu filiere si tarozi insa pentru a putea face multe tipuri de filete devine scump sa cumperi toate marimile necesare.
Sherline oferta un sistem unic si versatil de creare a filetelor necesare pentru strungurile sale. Acest accesoriu ieftin poate realiza 36 tipuri de filete in inch de la 80 la 5 spire pe inch si 28 de tipuri de filete in metric de la 0.25-2mm. Si mai mult, toate acestea pot fii realizate pe stanga sau pe dreapta. Cutitul de strung poate fii prelucrat pentru a realiza anumite forme ale filetului putand in acelasi timp realiza asta in varianta dorita. Asta permite realizarea oricarui filet standard sau nonstandard cat de lung doriti in limitele dimensionale ale strungului.
Sistemul este format din 15 roti metalice dintate, monturi, mecanism de angajare si o roata de conducere de 102mm. Filetele sunt facute pe strungul Sherline prin fixarea axului pe surubul de ghidaj. Cand axul se roteste cutitul avanseaza atat cat  permite pasul rotii dintate instalata. Cand cutitul si-a facut cursa trebuie sa va opriti din antrenarea axului si retrageti cutitul revenid apoi pentru o alta trecere. Este la fel de simplu ca la folosirea tarodului.

NOTA: Roti dintate speciale sunt disponibile care executa filete intre dimensiunile specificate aici. Daca sunteti interesat ne puteti cere  oferta.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

3100 Sistem executie filete strung Sherline

3100 Sistem executie filete strung Sherline

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: