Kit-uri motoare si ax flexibil

Kit-uri motoare si ax flexibil  Nu sunt produse in aceasta categorie

Subcategorii

  • Cu motoare serie LX
    Motor LX-2: Aceste motoare cu magnet permanent sunt concepute pentru viteze mici de functionare dar cuplul este mare si sunt ideale pentru aplicatii de tipul: monturi pietre pretioase, modelaj in ceara, gaurirea perlelor. Motoarele M.LX, M.LXM, si M.LXB cu rulmenti beneficiaza de cuplu constant pe intreaga plaja de turatie pana la 5000 RPM. Pot fii folosite cu standurile de gaurit Foredom si cu piesele de mana H.18, H.15 si H.15D cu schimbare rapida a sculelor precum si cele cu miscare de tip translatie pentru montajul pieselor.
  • Cu motoare serie SR
    Motor serie SR: de la Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu 33% mai mult decat cele din seria S. Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 100cm lungime cu ax interior avand varf tip cheie de antrenare pentru piesele de mana interconectabile Foredom (mai mult de 20 de modele disponibile pentru aplicatii variate).
  • Cu transmisie HEAVY DUTY
    Cel mai popular motor Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu 33% mai mult decat cele din seria S. Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 160 cm lungime cu cablu transmisie avand capete patrate si mantaua de calitate industriala. Acestea pot fi folosite NUMAI cu piesele de mana cu insertie patrata modelele H.25H, H.30H, H.44HT si noua H.28H. Kiturile industriale sunt perfecte pentru debavurari, polizari, polisari si finisarea metalelor cu tot felul de accesorii mai mari precum si pentru sculptura si alte aplicatii solicitante.