Kit-uri complete

Kit sculptura lemn K.5200-2, 230 Volt cu doua piese de mana

K.5200-2

Nou

Produsul este in stoc

2 971,56 lei

Mai multe detalii

Kit-urile contin aproape tot ce aveti nevoie pentru a va apuca de lucru: motor, controlul turatiei , piesa de mana si accesorii. Va ajuta pentru ca nu trebuie sa "ghiciti" ce anume va trebuie si ofera si pret mai bun.  Aceste kit-uri sunt potrivite unor aplicatii specifice ca in bijuterie, sculptura, miniatura, hobby, etc.

Kit de sculptura in lemn K.5200-2 (model alimentat la 230 V), cu doua piese de mana incluse.
Motorul si pedala de control a turatiei au 2 ani garantie.

Componente:
 

1. Motor serie SR: Cel mai popular motor Foredom pentru uz general cu 125 Watti putere de tip BIAX. Are sensul rotatiei reversibil ST/DR cu viteza de pana la 18,000 RPM. Puterea oferita este cu mult marita fata de modele anterioare si cu  33%  mai mult decat cele din seria S.  Are o clema de agatare si axul flexibil de transmisie de 100cm lungime cu ax interior avand varf tip cheie de antrenare pentru  piesele de mana  interconectabile Foredom (mai mult de 20 de modele disponibile pentru aplicatii variate). 
 

2. Pedala de control C.SCH-2 Pedala de control a turatiei Foredom este realizata din fonta pentru rezistenta si stabilitate mai mare plus ca electronica este conceputa sa reziste utilizarii frecvente. Dimensiuni. L 170 x100 l x H60mm, 2.7 kg. Talpa impotriva alunecarii. 
 

3. Piesa de mana H.44T cu pensete care este utila sculptorilor pentru ca poate folosii scule cu coada mai mare pana la 1/4". Are pensete de 2.37mm, 3.17 si de 6mm.  Schimbarea accesoriilor fiind usoara si face parte din sistemul Foredom de componente interconectabile.

 

4. Piesa de mana  H.28:  cu pensete incluse de 2.37 si 3.17mm. Este mult mai subtire putand fii manuit ca si un marker  foarte aproape de piesa si in spatii dificile. Schimbarea accesoriilor fiind usoara si face parte din sistemul Foredom de componente interconectabile.


5. Setul de accesori AKWK53 de 26 piese cu coada pentru pensetele mentionate mai sus de tip  Foredom- ScotchBrite discuri radiale, benzi de slefuire si discuri, accesorii Typhoon, V Stones, CeramCut Blue Stones si altele.
 

6. Fur, Feathers, and Fins: 3 discuri DVD cu instructiuni pentru sculptorii amatori precum si pentru cei avansati, special pentru cei care sculpteaza cu scule rotative electrice Foredom

7. Suport accesorii rotative pentru cele cu cozi diferite.
 

8. Vaselina speciala pentru axul flexibil.

9. Manual sculptura cu sculele rotative Foredom.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Kit sculptura lemn K.5200-2, 230 Volt cu doua piese de mana

Kit sculptura lemn K.5200-2, 230 Volt cu doua piese de mana

Scrieţi o recenzie

14 alte produse din aceeași categorie:

Descărcări