Cutite sculptura

C2 Cutit de sculptura, BeaverCraft

C2

Nou

In stoc

79,92 lei

Mai multe detalii

Dimensiuni:

Lungime totala: 165 mm

Lungime lama: 40 mm

Latime lama: 13 mm

Grosime lama: 2 mm

Lungime maner: 120 mm

Material maner: lemn de frasin

Calitatea sculelor si uneltelor joacă întotdeauna un rol important, mai ales atunci când se lucrează cu lemnul. Fie că sunteți începător sau profesionist, cuțitele pentru sculptat în lemn trebuie să fie specifice și, cel mai important, ascuțite. Nu puteți crea o sculptură în lemn de calitate cu un simplu cuțit de bucătărie.

Cuțitul de banc de lucru pentru sculptură BeaverCraft C2 este o unealtă versatilă, utilizată pentru sculptarea pieselor mici din lemn masiv. Este ideal pentru a sculpta figuri și sculpturi mici. Dar nu doar să dați formă viitorului produs (sculptură brută), ci să creați mici detalii și să dați un aspect finisat proiectului dvs.

Folosind acest cuțit de sculptat în lemn, puteți sculpta mici decorațiuni personalizate din lemn, jucării din lemn făcute manual și figuri de animale, oameni și modele de mașini. Versatilitatea cuțitului de tăiat/tăiat așchii BeaverCraft C2 constă în multifuncționalitatea sa: puteți folosi acest instrument de cioplire în etapa inițială a procesului de cioplire și pentru a sculpta ornamente, crestături, umflături și tăieturi figurate.

Made in Europe.

Nota: Otelul din care este fabricat este otel carbon care daca nu este corect intretinut va rugini si coroda rapid.

Este recomandat ca dupa utilizare sa-l stergeti cu o carpa uscata si sa-l ungeti cu ulei de mecanisme fine pentru a evita aceste probleme.

Este bine sa va ascutiti cat mai bine cutitele astfel incat sa taie perfect de fiecare data, precis si sigur. Un cutit neascutit devine mai periculos pentru se aplica mai multa forta la taiere si atunci accidentarile grave  sunt mai probabile.

Aveti la categoria Accesorii cutite sculptura o serie de produse disponibile in acest sens.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

C2 Cutit de sculptura, BeaverCraft

C2 Cutit de sculptura, BeaverCraft

Scrieţi o recenzie

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceeași categorie: