Cutite bucatar Fallkniven

Cutit de bucatar Fallkniven K1

K1

Nou

Lama din otel inoxidabil laminat VG10 cu maner Thermorun.

Mai multe detalii

Disponibil pe comanda.

865,88 lei

Mai multe detalii

Caracteristici:
Lungime totala: 330 mm
Lungime lama: 200 mm
Grosime lama: 2.5 mm
Greutate: 164 gr
Forma tais: convex
Otel lama: Lam. VG10
Duritate otel lama: 59
Material maner: Thermorun


K1, numit și Balena Albastră, este un cuțit de bucătărie modern, ergonomic, pentru bucătarul profesionist.

Lama lată oferă o rigiditate care face cuțitul perfect pentru sarcini delicate.

De asemenea, forma taisului îi permite să taie în ambele direcții.

Avantajul utilizării unui oțel special este că lama poate fi mai subțire, mai ușoară și mai rigidă și acest lucru vă face munca în bucătărie mai ușoară și mai simpla.

Otelul laminat inoxidabil special VG10 face ca taisul sa tina mai mult si acest fapt este un avantaj pentru profesionisti. Limba lamei este trecuta prin aproape toata lungimea si latimea manerului, fapt care ofera stabilitate si rigiditate serioasa a cutitelor.

Am fost foarte preocupati de forma manerului  – prinderea trebuie sa fie plina, cu  o forma a manerului care sa ofere siguranta cand lucrati cu acest cutit.  Am atins tinta propusa fabricand manerul din cauciuc numit thermorun. Cu cat este mai buna priza, cu atat mai putin obositoare va fi si utilizarea pentru mana.  In plus acest tip de maner este usor de tinut curat pentru ca nu are caneluri si indentatii. Aspectul igienei este important pentru cei care lucreaza in alimentatia publica, precum si pentru clientii lor.  


Cum ingrijesc acest cutit?

Vă recomandăm să nu utilizati cuțitul pentru carne congelată și nici pentru tăierea oaselor. Dacă faceți acest lucru, riscați o un tais distrus sau îndoit, în ciuda calității ridicate. Frigul face ca oțelul să fie fragil și acest lucru se aplică și celui mai exclusiviste dintre oțeluri.

Nu puneți niciodată un cuțit frumos într-o mașină de spălat vase, acest lucru va scurta considerabil durata de viață a cuțitului și ar putea distruge taișul. Spălați cuțitul manual și lăsați-l să se usuce înainte de a-l repune la locul său.


Cum se reascute un cutit din seria CMT?

Recomandam cu caldura masatele noastre diamantate. Din experienta va spunem ca vor reascuti repede taisul acestor cutite bune. Desi aceste masate pot fi mai rugoase la inceput, devin mai fine dupa o perioada de utilizare. Daca doriti sa finisati taisul doar, va recomandam masatul nostru ceramic, care indeparteaza mai putin material din tais dar care reascute superb acest tais dur.

Cea mai buna cale este probabil sa le utilizati pe ambele care ca si cutitul vor dura decenii.

Cea mai bună bază de lucru este o placă de tăiat din lemn - sunt, de asemenea, mai igienice decât plasticul.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Cutit de bucatar Fallkniven K1

Cutit de bucatar Fallkniven K1

Lama din otel inoxidabil laminat VG10 cu maner Thermorun.

Scrieţi o recenzie

7 alte produse din aceeași categorie: