Bricege cu deschidere manuala

Briceag Fallkniven GPs (Stag)

GPs

Nou

Briceagul GPs este fabricat din otel inoxidabil laminat. CoS., mâner din corn de cerb.

Mai multe detalii

Disponibil la comanda

1 749,50 lei

Mai multe detalii

Caracteristici:
Lungime totala: 180 mm
Lungime totala pliat: 100 mm
Lungime lama: 78 mm
Grosime lama: 3 mm
Greutate: 102 gr
Forma tais: plata
Otel lama: Lam. CoS
Duritate otel lama: 60
Material maner: Stag
Tip blocare: Liner-locks


Briceagul GP este fabricat din oțel inoxidabil laminat CoS. cu un maner din lemn Redwood, care este un lemn uleios, dur și greu, durabil și frumos.

Cuțitul de buzunar de tip Gentleman's knife pare a fi un cuțit de buzunar tradițional, ușor demodat, dar dacă îl priviți cu atenție, nu veți găsi altceva decât materiale moderne și soluții hi-tech. Le-am cerut unor vânători profesioniști să se uite la un eșantion realizat manual iar analiza lor sincera a fost: Așa ar trebui să arate un briceag de vânătoare! În afară de preferințele personale, credem că multor oameni le va plăcea oțelul acestui cuțit, oțelul nostru laminat din cobalt care este puțin probabil sa fie reascuțit curand.

Alte beneficii includ blocarea sigură a lamei. În opinia noastră, un sistem de blocare a lamei de tip liner-lock construit corespunzător este, în opinia noastră, cel mai puternic sistem de blocare lamei din lume, fiind totuși ușor de tratat.

Această soluție tehnică înseamnă, de asemenea, că cuțitul este ușor de curățat. Clătiți-l sub apă caldă curentă și lăsați-l să se usuce pentru a obține cea mai bună igienă și funcționare.

Deoarece șurubul puternic al lamei este filetat, puteți regla strangerea lamei pentru a se potrivi gustului dumneavoastră personal. Fixarea lamei nu necesită lubrifiere. Uleiul și grăsimile atrag mai degrabă praful și murdăria și acest lucru va crește mai degrabă uzura in loc sa o reduca.

Inelul metalic de la capătul mânerului vă permite să legați cuțitul - nu ați dori să pierdeți această frumusețe!

Briceagul GP este fabricat din oțel Lam. CoS si maner din corn de cerb Sambar.

Acest corn de cerb provine dintr-o sursă legală de cerb Sambar. Cornul de cerb, după cum știe toată lumea, este un material natural care se mișcă - se micșorează și se umflă din cauza umidității. În plus, când cornul îmbătrânește, se micșorează ușor și nu există prea multe de făcut.

Aceasta înseamnă că mici fisuri de tensiune în jurul șuruburilor și capetelor sunt deja vizibile pe bricege sau vor apărea mai târziu. Acest lucru nu este acoperit de nicio garanție!

Aceasta înseamnă că puteți oricând să returnați un cuțit și să solicitați banii înapoi (pentru cuțit), dar nu poate fi reparat în garanție sau înlocuit cu un alt eșantion.

Asta inseamna ca se vinde asa cum este, cu riscurile de rigoare! Sold as is!

Punga din piele de căprioară este inclusă.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Briceag Fallkniven GPs (Stag)

Briceag Fallkniven GPs (Stag)

Briceagul GPs este fabricat din otel inoxidabil laminat. CoS., mâner din corn de cerb.

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: