Accesorii minifreze Sherline

6100 Conversie la frezare orizontala

6100

Nou

Disponibil la comanda

971,36 lei

Mai multe detalii

NOTA:  Conversia la frezare orizontala nu a fost conceputa pentru freza  2000 pentru ca versatilitatea acesteia face acest produs inutil.
O metoda usoara de a marii capacitatea de prelucrare a frezei Sherline si respectiv a avea piese de prelucrat mai mari este de a utiliza acest produs. Permitand coloanei verticale sa fie montata in variate setari relativ la masa in coordonate si cu axul rotit la 90° in pozitie orizontala o varietate enorma de posibilitati de prelucrare sunt deschise.  Plus ca freza poate ramane montata pe baza de conversie functionand si in pozitia verticala insa in conditii de rigiditate maxima.

Pozitia A

Cu piesa montata perpendicula pe masa o arie de prelucrare de 22.9 x 25.5mm devine disponibila fara   misca piesa ceea ce este foarte mult pentru o freza atat de mica. (Adaptorul la unghi drept,  3701 poate fii foarte util aici). Un set de gauri permit mutarea in spate a axului frezei pentru utilizarea frezelor sau burgielor mai mari. In.pozitia "B", masa este intoarsa si coloana rotita la  90° fata de masa pentru a profita de lungime cursei axei  X care devine in fapt azae Yin  aceasta configuratie. Oferta un avantaj major daca gauriti adanc.

Pozitia B
O placa de aluminiu de  3/4" grosime cu  250 x 350mm este prelucrata si gaurita  pentru a accepta baza frezei. Coloana este rotita la 90°si freza remontata in gaurile existente in pozitii variate pe placa de conversie. Apoi  baza coloanei trebuie modificata taind din ea  2"  din inaltime pentru a micsora distanta intre varf si masa de frezare. Se permite astfel prelucrarea marginii piesei de deasupra mesei de frezare. Piesa ramasa din coloana debitata este finisata si refacute gaurile si filetele  putand fii folosita apoi ca inaltator pentru revenirea la inaltimea normala a frezei.

Instructiuni precise sunt date pentru modificarea facuta de dumneavostra daca aveti deja freza si posibilitatea de a debita.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

6100 Conversie la frezare orizontala

6100 Conversie la frezare orizontala

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: