Cu motoare serie LX

Set motor si transmisie flexibila M.LXB-TXR-2, 5000RPM

M.LXB-TXR-22

Nou

Disponibil la comanda

2 151,94 lei

Mai multe detalii

Setul are inclus motorul de banc LXB usor de plasat oriunde pe bancul de lucru si pedala de control cu variator  TXR  cu o carcasa de fonta si o electronica facuta sa reziste.

Acest set este important pentru ca ofera la un pret mai bun componentele de baza pentru crearea unui sistem de tip BIAX si ofera flexibilitate mai mare utilizatorului.

Componente:
1. Motor LX-2:
 Aceste motoare cu magnet permanent sunt concepute pentru viteze mici de functionare dar cuplul este mare si sunt ideale pentru aplicatii de tipul: monturi pietre pretioase, modelaj in ceara, gaurirea perlelor. Motoarele M.LX, M.LXM, si M.LXB cu rulmenti beneficiaza de cuplu constant pe intreaga plaja de turatie pana la 5000 RPM. Pot fii folosite cu standurile de gaurit Foredom si cu piesele de mana H.18, H.15 si H.15D cu schimbare rapida a sculelor precum si cele cu miscare de tip translatie pentru montajul pietrelor. 

Motoarele cu magnet permanent Foredom pot folosi numai potentiometrele  C.TXR, C.SXR, sau C.EMX, altfel acestea pot fii distruse!!!!

2. Pedala de control C.TXR-2: desi arata la fel ca si cele standard  pedala de control C.TXR-2 are electronica speciala care converteste curentul AC la  DC si poate fii folosita numai cu motoarele de tipul  LX si TX. Are un conector special gandit pentru priza protejata a motorului. este realizata din plastic pentru rezistenta si stabilitate mai mare plus ca electronica este conceputa sa reziste utilizarii frecvente. Dimensiuni. L 170 x100 l x H60mm, 1 kg. Talpa impotriva alunecarii.

Doi ani garantie pentru motoare si pedale de control.

Piesele de mana sunt disponibile separat si absolut necesare utilizarii setului de fata.

Va rugam sa consultati capitolul dedicat acestora unde vati gasii peste 20 de modele interconectabile disponibile!!! 

Motoarele din aceasta serie NU au nevoie de suporti de atarnare pentru fixarea sigura a  motorului.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Set motor si transmisie flexibila M.LXB-TXR-2, 5000RPM

Set motor si transmisie flexibila M.LXB-TXR-2, 5000RPM

Scrieţi o recenzie

6 alte produse din aceeași categorie:

Descărcări