Cutite de vanatoare Fallkniven

Cutit supravietuire si bushcraft Fallkniven F1, otel 3G, teaca Zytel

F1z3G

Nou

Cutit vanatoare supravietuire si bushcraft  Fallkniven F1, cu lama din otel 3G, cu teaca Zytel.

Mai multe detalii

Produsul este in stoc

1 573,99 lei

Mai multe detalii

Caracteristici:

Lungime totala: 210 mm

Lungime lama: 97 mm

Grosime lama: 4.5 mm

Greutate: 153 gr

Forma tais: convex

Otel lama: 3G

Duritate otel lama: 60

Material maner: Thermorun

Acoperire lama: Satin finish

Teaca: Zytel



Fallkniven F1 este cuțitul oficial de supraviețuire a piloților forțelor aeriene suedeze din 1995. Un nou standard de calitate  a fost stabilit cu F1 prin atenția la detaliile importante, inclusiv la designul tehnic, ergonomia cutitului și raportul calitate / pret, care au fost atent considerate.

Fallkniven F1 depășește standardele internaționale prin rezistență, capacitățile in utilizare, siguranta oferita și raportul calitate / pret.

Fallkniven F1 reprezintă o nouă filozofie în ceea ce privește cuțitele pentru supraviețuire. F1 combină cu succes experiența generațiilor de  producatori de cutite cu cea mai modernă tehnologie de fabricatie si materiale moderne premium.

Designul bine gândit și oțelul laminat incredibil de rezistent, sunt doar două dintre numeroasele detalii care fac din Fallkniven F1 un cuțit de dimensiune medie, foarte la îndemână, un cutit pe care te poti baza si paria chiar si cu viata.

Fallkniven F1 este bine proporționat și extrem de versatil. Aderența mare a manerului confortabil, împreună cu lama dura din oțel laminat extrem de rezistent,  face cuțitul F1 incredibil de util pentru toate tipurile de utilizare uzuale și sarcini solicitante.

Teaca din zytel turnată prin injecție oferă o buna retentie a cutitului, sigură și solida pe care fiecare utilizator o va aprecia. Teaca zytel este acționată cu o singură mână si este ușor de curatat. Disponibilă și în versiunea pentru stângaci la același preț.


Opțional: acoperire lama neagră CeraKote extrem de rezistenta.


Dacă va doriti ca lama cutitului sa nu ofere nicio suprafata care sa reflecte lumina, exista aceasta acoperire CeraKote neagra care este dura si va proteja in plus lama de coroziune. Este un strat dur din Teflon si ceramica care este de regula aplicat pe cutitele militare

Rețineți, totuși, că, deși CeraKote este un standard industrial ridicat, este și un finisaj aplicat pe o lama metalică in mod similar cu vopsirea unei mașini. Vă rugăm să rețineți că vor exista abraziuni care vor afecta acoperirea CeraKote.

În timp, stratul CeraKote negru se poate desprinde de pe lamă, însă acoperirile mai durabile fac cuțitul dificil de ascuțit și costă de până la 100 de ori mai mult decât CeraKote.

Este vorba deci despre echilibru dintre cost si beneficii.

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

Cutit supravietuire si bushcraft Fallkniven F1, otel 3G, teaca Zytel

Cutit supravietuire si bushcraft Fallkniven F1, otel 3G, teaca Zytel

Cutit vanatoare supravietuire si bushcraft  Fallkniven F1, cu lama din otel 3G, cu teaca Zytel.

Scrieţi o recenzie

30 alte produse din aceeași categorie: